Arhiiv » september, 2010 «

Sissejuhatus

Võtsime ühel suveõhtul meie ilusal kodumaal, garaaži taga, rohelisel mättal õlut ja mõtlesime, et mida teha. Suvisest Eurotripist ei tulnud kahjuks midagi välja, kuid väike soov oli ikkagi kusagile minna. Siis pakkusin täiesti mõtlemata välja idee, et läheks teisele poole maakera – nimelt Austraaliasse. Krister alguses kahtles, aga peale paari õllet ta lausus: “Et kui mitte nüüd, siis ei tule seda minekut kunagi” ja nii oligi juba mõttest saamas täitsa asjalik idee. Edasi veel mõned õhtused õlled ja algne idee hakkas juba kuju võtma. Sai otsustatud, et lähme peale Kristeri kooli lõppu, ehk siis kusagil veebruaris.

Järgmiseks etapis kujuneski juba pidev sooduslennupiletite otsimine, sest saada oli vaja ikkagi võimalikult hea hinnaga reisi. Samuti uurisime teiste blogisid, kes olid Austraalias juba WorkingHoliday viisaga käinud või viibisid seal tol hetkel. Siin juures tänu kõikidele blogi pidajatele, sest teada sai kõik võimalikku head informatsiooni seoses Austraalias olemisega.

Leidsime ka, et kõige mõistlikum meie jaoks oli valida esimeseks sihtkohaks Austraalia läänerannikul asetsev Perthi linn. Perthis alustaksime töö otsingute ning kõik võimaliku paberimajanduse korda ajamisega (pangakontod, TFN numbrid, telefonikaart). Samuti otsustasime, et muretseme omale ka neljarattalise sõiduvahendi.

Tänase seisuga oleme suutnud osta juba kõik vajalikud lennupiletid saamaks Austraaliasse. Marsruut on aga järgmine:

  • 21.02.2010 Tallinn – London (EasyJet)
  • 22.02.2010 London – Kuala Lumpur (AirAsia)
  • 23.02.2010 Kuala Lumpur – Perth (AirAsia)

Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis oleme 24. veebruari 2011 hommikuks ilusti oma sihtkohas! Seniks aga, jääge ootama uusi postitusi! :)

Kategooria: Eesti  Kommenteerimine suletud