Arhiiv » juuni, 2011 «

Jaanipäev – töö ja lõbu

Jaanipäev algas arbuusi korjamisega / söömisega. Tegin Teile mõned pildid ja ka video, kuidas näeb üks osa meie päevast välja. Nüüd on küll arbuusidega ühelpool, kuid see eest saame nüüd asenduseks kõrvitsaid korjata.



Jaanid ise võtsime vastu eestlastega kohalikus rannas. Meid oli kokku 16 tükki. Lõke lõõmamas keset liiva ning taustaks Eesti keel koos ookeani kohinaga. Rannas sai päris mitu tundi vedeletud ning tähistatud.
Hiljem liikusime tagasi oma elamisse ning valmistasime järel lõkke ning grillisime ka mõningat lihakest.



Järgmine hommik peale paari tunnist magamist jätkus järjekordselt arbuuside korjamisega ning õhtul rekka laadimisega! 😀 Päev oli ikka jube pikk peale Jaane.


Kategooria: Carnarvon  Üks kommentaar

Blow holes

Pühapäeva veetsime viiekesi Carnarvoni ligidal (75km kaugusel) ookeani ääres. Koht on tuntud oma vett purskavate aukude tõttu, kust vesi võib kohati pursata kuni 20 meetri kõrgusele. Meie sattusime sinna küll tuulevaiksel päeval, kuid väike tulemus oli siiski olemas (vaadake videot). Põhimõtteliselt terve pühapäev möödus seal ning samuti ka lõuna rannas koos arbuusi, greibi ja puuviljakoogiga oli super! :)



Kategooria: Carnarvon  Üks kommentaar

Jaanikuu

img_0538Oh õudust! Juunikuu lõpp on juba ligidal ja Jaan veel rohkemgi ning me pole see kuu veel ühtegi postitust teinud! :( Häbi on…
Mõningad nädalad tagasi saime omale 10 elusat härra ja proua krabi, kes said ilusti ka potti aetud. Tänud veelkord Avele ja Christianile toormaterjali eest! :) Krabikesed olid ikka SUPER head!



Suurt midagi ei ole tegelikult lisada ka. Ikka töötame ning hetkel korjame peamiselt maisi, arbuuse ja kõrvitsaid. Kohe peaks algama ka greipide korjamine. Banaanidega enam väga ei tegele, sest suurem osa tööst tehtud. Banaane pole ka väga korjata, sest ilmad on jahedamad ja enam kobarad väga kasvada ei tahagi. Ammu oleks pidanud kobarad ära kiletama, kuid siiani on tegemata. Farmis on praeguseks peale meie ka töös üks kanadalanna ning kolm eestlannat! Vahepeal oli itaallane kah paar-kolm päeva, ei tea mis temast sai…

Ise valmistume siin vaikselt edasi liikumiseks põhja suunas, et edasi avastada Austraaliat ning leida ka uus töökoht. Järgmisel nädalal lähevad auto papud vahetusse ja ka esisild reguleerimisele. Loodame, et saame kõik tehtud!

Mõningat veel:


Hommikune kisakoor.

Esineb palju banaanivõsas.

Kits.

Kategooria: Carnarvon  Üks kommentaar