Arhiiv » mai, 2011 «

Hasartmängud

Laupäeval külastasime Carnarvoni hipodroomi, kus ka meie panime raha vahele. Mitu korda oli meid sinna hobeste võiduajamisele kutsutud ning seekord käisime ka oma silmaga siis üle kaemas.
Peamiselt oligi nagu see ikka on – hobesed ajavad ringi ja miskid pisikesed põnnid otsas ning ise samal ajal arvutad, kalkuleerid ja mõõdad välja oma lemmik hobuse(d) ning viskad pappi vahele. Panustamise variante on seal kõik võimalikke. Küll vali ise või lase arvutil valida. Panustada sai igas vääringus, alustades 50 sendist.

Sõite oli kokku 6 ja eestlasi oli ka kokku 6 koos meiega.

Kategooria: Carnarvon  Üks kommentaar

Crayfish

Vahest saame omale õhtusöögiks lubada ka kala.

Kategooria: Carnarvon  2 Kommentaari

Carnarvon – uus töö

Nii nii nii.
Kaua aega jälle vaikust olnud ja kõik välja surnud.

Aga tegelt oleme meie nüüd Carnarvonis ja rabame jälle tööd teha. Toimus siis kõik meie jaoks nii, et peale pühi tulime Monkey Miast Carnarvoni ja hakkasime koheselt tööd otsima. Saime teada, kuskohas asuvad farmid ja liikusime maid avastama. Tulemus oli koheselt olemas (peale seda, kui mainisime, et oleme Eestist) ja järgnev päev olime tööl.

Tööks meil siis kõik, mis tegemist vajab. Farmis kasvavad banaanid, mangod, melonid, greibid, arbuusid, kõrvitsad, mais ja võibolla midagi veel. Tööd oleks siin pikaks ajaks, aga kuna palk pole parim, siis oleme arvatavasti kuu-kahe pärast uuesti liikvel. Töökaaslaseid on meil kaks ja mõlemad eestlased. Seega farm üpriski puhtalt ainult eestlaste päralt. Tööga saame hakkama ja lahti veel peale kahte nädalat lastud ei ole, eks paistab, kuidas edasi läheb.

Suuremjaolt harvendame matšeetedega banaanivõsa ning kord nädalas korjame banaanikobaraid. Oleme korjanud ka meloneid ning seganud väetist. Meloni hooaeg sai õnneks läbi! 😀 Nüüd ootame pingsalt kunas greibid valmis saavad. Järgmisena peaks saama koos greipidega ka mais. Aga näis, kas me saame seda korjata.

Kuna olemas nüüd normaalne elamine koos köögiga, oleme hakanud korralikult sööma (mitte, et me ennem väga halvasti söönud oleks). Varsti enam makaroni maitset ei mäletagi. :) Õhtuid sisustame telekat vaadates ja internetis olles. Telekast siin suurt midagi vaadata ei ole, KUID siiski lemmik saated nagu „Võta või jäta“, „Miljonimäng“, „Tantsud tähtedega“, „Kodus ja võõrsil“ ja „Austalia got talent“ on siiski olemas.

Oleme ära vaadanud ka enamus linna vaatamisväärsusi ja tähtsündmusi. Käidud sai vaatamas 1 miili sadamasilda. Tegemist on siis Austraalia esimese sellise pikka sadamasillaga (kõndimise võimalust koguni 1493 meetrit), mis valmis aastal 1897 ning mille abil transporditi peamiselt lambavilla ja karjaloomi.

1963 aastal pani NASA Carnarvonisse püsti oma satipanni, mille abil saadeti ka inimene kuule. Hetkel enam sellele väga ligidale ei pääse, kuna parandustööd on käimas.

Laupäeva õhtu veetsime vaadates võidusõitu. Tegu siis muda/liiva ringrajal toimuva võistlusega, kus sõidab erinevaid autosi ja nende sarnaseid neljarattalisi. Meile tundus asi vägagi vägev ja hääled mida need autod tegid olid juba suht mehised.

NB! Video võib olla kohati udune, sest meie kaameral puudub manuaalne teravustamine. Samuti on tegu selle hooaja esimese sõiduga – rohkem raja katsetusega. Loodetavasti kunagi hiljem saame teieni tuua palju põnevama sõidu!

Kategooria: Carnarvon  Üks kommentaar

Emud

Kategooria: Monkey Mia  2 Kommentaari

Vahepeal käime jahil kah…

Kategooria: Monkey Mia  Üks kommentaar